Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

HLÍVÁČEK sirup s hlívou a rakytníkem VIŠEŇ 100ml

HLÍVÁČEK je sirup s pečlivě vybraným složením pouze z přírodních zdrojů. Obsahuje hlívu ústřičnou – Pleurotus ostreatus s účinnou látkou betaglukanem.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 787 bodů
Bežná cena: 9.39 € 7.87 € Ušetríte: 1.52 €
Použitie Výdaj lieku (prípadne iného produktu) nie je viazaný na predpis. Prípravok sa užíva s dostatočným odstupom pred jedlom (viac v časti Spôsob použitia). Nádobu, v ktorej sa prípravok uchováva, treba pred použitím potriasť. Podávanie deťom mladším ako 1 rok je kontraindikované. Odporúčané dávkovanie: deti od 1-3 rokov 1x denne 1 čajová lyžička, deti od 3 rokov 2x denne 1 čajová lyžička pred jedlom počas 1-3 mesiacov. Sirup možno konzumovať neriedený, naliať do vody alebo do jogurtu. Pred použitím dôkladne potriasť. Po otvorení uchovávať v chladničke a spotrebovaťdo 20 dní. Upozornenie: Nie je vhodný pre deti do 1 roka. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uchovávať mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Aktívne látky Pleurotus ostreatus (hliva ustricová)
PDK3367043
VýrobcaTEREZIA
FTSkapky, sirupy, roztoky
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták HLÍVÁČEK sirup s hlívou a rakytníkem VIŠEŇ 100ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu HLÍVÁČEK sirup s hlívou a rakytníkem VIŠEŇ 100ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu HLÍVÁČEK sirup s hlívou a rakytníkem VIŠEŇ 100ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu