Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

ADIEL Čaj Ludmily Mojžíšové 2.5g x 15 sáčků

Čaj Ludmily Mojžíšové je bylinná směs sestavená dle receptury známé fyzioterapeutky Ludmily Mojžíšové, která se zabývala ženskou neplodností. Jedná se o směs vysoce kvalitních, nahrubo sekaných bylin ve vyváženém poměru.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 486 bodů
4.86 €
Čaj Ludmily Mojžišovej je bylinná zmes zostavená podľa receptúry známej fyzioterapeutky zaoberajúcej sa ženskou neplodnosťou. Jedná sa o zmes vysoko kvalitných, na hrubo sekaných bylín, ktoré boli navrhnuté pre zvýšenie schopnosti ženy počať dieťa. Každá z bylín má na telo určitý účinok, súčinnosť týchto účinkov potom komplexne pôsobí na plodnosť ženy. Byliny pôsobia na pohlavné orgány, na pohlavné hormóny a aj celkovú vitalitu tela. Overená zmes bylín pre podporu počatia teraz vo forme sáčkov. Nepotrebujete sitká, stačí šálku zaliať a pohodlne vypiť. Kúra na týždeň. Jedinečné balenie na trhu. Produkt českej výroby.
PDK3372290
VýrobcaADIEL
FTSsáčky

Pribalový leták ADIEL Čaj Ludmily Mojžíšové 2.5g x 15 sáčků

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu ADIEL Čaj Ludmily Mojžíšové 2.5g x 15 sáčků

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu ADIEL Čaj Ludmily Mojžíšové 2.5g x 15 sáčků

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu