Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Allnature Para ořechy 100g

Para ořech je jádro ořechu s velmi tvrdou slupkou. Ořech je velice chutný a výživný. Obsahuje mnoho vitamínů: A, B1, B2, B3, D, selen, železo, hořčík, vápník, draslík a fosfor.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 389 bodů
3.89 €
Para orechy sú rovnako ako ostatné orechy veľmi kalorické, preto by ste ich denne nemali konzumovať viac, než menšie hrsť. Ich nutričná hodnota je vďaka nadmernému obsahu tuku naozaj vysoká (okolo 60%). Rovnako ako iné orechy obsahujú predovšetkým tuky zdravé, teda také, ktoré znižujú zlý cholesterol a chráni telo napríklad pred niektorými kardiovaskulárnymi ochoreniami. Významnou zložkou para orechov sú aj horčík, vápnik, zinok, meď, fosfor a selén, z ktorých posledný menovaný je tu zastúpený v naozaj významnom množstve. Práve vďaka obsahu selénu sa para orechy považujú za výnimočné. Pôsobí preventívne pred niektorými pečeňovými poruchami a niektoré zdroje uvádzajú aj jeho protektívne účinky pred rakovinou prsníka, pľúc i pečene. Zloženie: jadrá para orechov Obsah: 100g Krajina pôvodu: Bolívia Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 2968 kJ / 709 kcal bielkoviny 14,3g Tuky 66,4 g  z toho nasýtené mastné kyseliny 15,1g Sacharidy 12,2 g  z toho cukry 2,3 g vláknina 7,6g
PDK3384980
VýrobcaALLNATURE
FTSMüsli, ořechy, semena, plody
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták Allnature Para ořechy 100g

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Allnature Para ořechy 100g

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Allnature Para ořechy 100g

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu