Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Annabis Cremcann Hyaluron přírodní pleť.krém 50ml

100% přírodní omlazující pleťový krém obsahuje unikátní kombinaci 3 typů kyseliny hyaluronové. Pro maximální péči o povadlou pokožku plnou vrásek a bez života.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 1239 bodů
12.39 €
Omladzujúci pleťový krém z liečivého konope s vysokým obsahom kyseliny hyalurónovej. Vysoký obsah kyseliny hyalurónovej obnovuje objem pleti a tým vynikajúco vyhladzuje vrásky. Kyselina hyalurónová je prirodzenou súčasťou organizmu, pôsobí hlboko do všetkých kožných vrstiev, vypína pleť a dodáva pleti prirodzenú sviežosť. Omega kyseliny 3-6 obsiahnuté v konopnom oleji, kanabinoidy a rad ďalších použitých prírodných účinných látok sú známe pre svoje regeneračné a omladzujúce účinky a schopnosť obnovovať prirodzenú rovnováhu. Krém je obvykle vhodný aj pre veľmi citlivú a poškodenú pleť. Konope má výrazne protizápalové, hojivé, analgetické, antibakteriálne a antivirálne účinky. Táto bylina účinne pomáha nielen v prípade vážnych chorôb, ale pri lokálnej aplikácii v podobe tinktúry alebo masti prináša úľavu a rýchle hojenie aj pri bežných zdravotných problémoch. Zvlášť dobre sa osvedčuje pri liečbe tzv. civilzačných ochorení a chorôb spojených so starnutím. Použitie: ráno a večer naniesť prípravok na čistú pokožku tváre, krku či dekoltu a jemne vmasírovať. Objem: 15ml/50ml
PDK3404085
VýrobcaANNABIS
ZnačkaAnnabis
FTSna vrásky

Pribalový leták Annabis Cremcann Hyaluron přírodní pleť.krém 50ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Annabis Cremcann Hyaluron přírodní pleť.krém 50ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Annabis Cremcann Hyaluron přírodní pleť.krém 50ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu