Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Parusan Energizer tonikum pro ženy 200ml

PARUSAN tonikum pro ženy zásobuje spodní část vlasů až do vlasové cibulky zcela cíleně koncentrát výživných látek. Obsahuje biotin, L-Arginin, vitamin E a speciálně sladěný přírodní extrakt, který zmírňuje vypadávání vlasů a urychluje růst nových vlasů.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 992 bodů
Bežná cena: 11.97 € 9.92 € Ušetríte: 2.05 €
Parusan vlasové tonikum - výživný vlasový koncentrát pre ženy, ktorý dodáva špeciálne koncentrované živiny vlasovej pokožke až ku korienkom vlasov. Obsahuje biotín, L-arginín, vitamín E, navyše je doplnený o špeciálny extrakt z klíčkov hrachu, ktorý pomáha znižovať vypadávanie vlasov a výrazne zrýchľuje ich opätovný rast. Vhodný najmä pri riedkych vlasoch a difúznom vypadávaní vlasov. Difúzne vypadávanie vlasov u žien- zvyčajne sa vyskytuje v kombinácii s hormonálnou nerovnováhou ale aj nadmerným preťažením, stresom v rodine a v práci. Spúšťačom vypadávania vlasov môžu byť aj hormonálne zmeny, ako je menopauza, antikoncepčné pilulky, tehotenstvo, problémy so štítnou žľazou alebo lieky na vysoký krvný tlak. Parusan Energizer vlasové tonikum pre ženy: pri difúznom vypadávaní vlasov stimuluje cirkuláciu krvi a zlepšujú stav pokožky hlavy vyživuje pokožku hlavy pôsobí proti vypadávaniu vlasov podporuje rast vlasov Použitie: Po umytí šampónom jemne vmasírujte tonikum do pokožky hlavy. Neoplachujte, nechajte uschnúť a upravte si vlasy ako obvykle. Pre lepší efekt sa odporúča používať aj Parusan Stimulátor Šampón pre ženy. Zloženie/INCI: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Betaine, Panthenol, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Olea Europaea Fruit Oil, Arginine, Niacinamide, Hydrolyzed Wheat Protein, Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract, Biotin, Urea, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Tocopherol, Parfum, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Citric Acid, Lactic Acid, Linalool, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Limonene, Citral, Eugenol. Skladovanie: Chráňte pred slnečným žiarením! Upozornenie: Na vonkajšie použitie. Uchovávať mimo dosahu detí. Vyhýbajte sa kontaktu s očí a sliznice. Krajina pôvodu: Nemecko.
PDK3495695
VýrobcaDR THEISS
FTSvlasové sérum

Pribalový leták Parusan Energizer tonikum pro ženy 200ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Parusan Energizer tonikum pro ženy 200ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Parusan Energizer tonikum pro ženy 200ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu