Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Parusan Stimulátor šampon pro ženy 200ml

Parusan šampon pro řídké vlasy a difúzní vypadávání vlasů, podporuje prokrvení pokožky hlavy, podporuje vyživení pokožky hlavy, redukuje vypadávání vlasů a podporuje růst vlasů.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 1113 bodů
Bežná cena: 11.97 € 11.13 € Ušetríte: 0.84 €
Parusan výživný vlasový šampón pre ženy, ktorý dodáva špeciálne koncentrované živiny vlasovej pokožke až ku korienkom vlasov. Obsahuje biotín, L-arginín, vitamín E, navyše je doplnený o špeciálny extrakt z klíčkov hrachu, ktorý pomáha znižovať vypadávanie vlasov a výrazne zrýchľuje ich opätovný rast. Vhodný najmä pri riedkych vlasoch a difúznom vypadávaní vlasov. pri difúznom vypadávaní vlasov stimuluje cirkuláciu krvi a zlepšujú stav pokožky hlavy vyživuje pokožku hlavy pôsobí proti vypadávaniu vlasov a podporuje ich rast pre každodenné použitie. Difúzne vypadávanie vlasov u žien sa zvyčajne vyskytuje v kombinácii s hormonálnou nerovnováhou, či nadmerným preťažením, stresom v rodine a v práci. Spúšťačom vypadávania vlasov môžu byť aj hormonálne zmeny, ako je menopauza, antikoncepčné pilulky, tehotenstvo, problémy so štítnou žľazou alebo lieky na vysoký krvný tlak. Vypadávanie vlasov u žien je často tabu téma, nemusíme ju však bez protestu prijať. Parusan stimulačný šampón je výživný koncentrát, ktorý dodáva špeciálne koncentrované živiny vlasovej pokožke až ku korienkom vlasov. Okrem mnohých vysoko kvalitných látok (biotínu, L-arginínu, vitamínu E) obsahuje aj špeciálny extrakt, ktorý znižuje vypadávanie vlasov a výrazne zrýchľuje ich opätovný rast. Použitie: Šampón naneste a jemne vmasírujte do mokrých vlasov a pokožky hlavy, nechajte pôsobiť 2-3 minúty, potom dôkladne opláchnite vodou. Pre lepší efekt sa odporúča používať aj Parusan Energizer vlasové tonikum pre ženy. Zloženie/INCI: Aqua, Mipa-Laureth sulfate, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Cocomidopropyl betaine, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Propylene glycol, Betaine, Starch hydroxypropyltrimonium chloride, Hydrolyzed wheat protein, Arginine, Coco-glucoside, Niacinamide, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, Olea europaea fruit oil, Urea, Pisum sativum (PEA) sprout extract, Biotin, Sodium chloride, Sodium lactate, Tocopherol, Humulus lupulus cone extract, Chamomilla recutita flower extract, Calendula officinalis flower extract, Ocimum basilicum flower/leaf/stem extract, Acanthopanax senticosus root extract, Achillea millefolium extract, Parfum, Phenoxyethnaol, Benzyl alcohol, Potassium sorbate, Sodium benzoate, benzoic acid, Citric acid, Lactic acid, Linalool, Citronellol, Butylphenyl methylpropional, Hexyl cinnamal, geraniol, Limonene. Skladovanie: na tmavom suchom mieste. Chráňte pred slnečným žiarením! Upozornenie: Na vonkajšie použitie. Uchovávať mimo dosahu detí. Vyhýbajte sa kontaktu s očí a sliznice. Krajina pôvodu: Nemecko.
PDK3495703
VýrobcaDR THEISS
FTSproti vypadávání vlasů

Pribalový leták Parusan Stimulátor šampon pro ženy 200ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Parusan Stimulátor šampon pro ženy 200ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Parusan Stimulátor šampon pro ženy 200ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu