Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Vitamin D3 400 I.U. kapky 10 ml Generica

Vitamin D3 400 I.U. kapky obsahují tzv. Quali®-D formu vitamínu D. Quali®-D se získává z lanolinu, bohatého zdroje vitamínu D z vlny ovcí, které se chovají na pastvinách ve vysoko položených částech Austrálie a Nového Zélandu.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 570 bodů
5.70 €
Vitamín D je nevyhnutný pre normálny rast a vývoj kostí detí. Vitamín D prispieva: k správnemu fungovaniu imunitného systému, k udržaniu zdravých kostí a zubov, k zachovaniu správneho fungovania svalov, k správnej absorpcii a využití vápnika a fosforu v tele, hrá úlohu v procese delenia buniek. Kvapky obsahujú čistý vitamín D3 značky Quali®-D, ktorý sa získava z lanolínu, bohatého zdroja vitamínu D z vlny zdravých živých oviec, ktoré sa pasú na pastvinách vo vysoko položených častiach Austrálie a Nového Zélandu. Quali®-D je čistý vitamín D3 bez alergénov, bez živočíšnych prísad a nie je geneticky modifikovaný. Jedná sa o rovnakú formu vitamínu D3, aký telo prirodzene produkuje v koži vystavenej slnečným lúčom. Vitamín D je nevyhnutný pre normálny rast a vývoj kostí detí. Vitamín D prispieva: k správnemu fungovaniu imunitného systému, k udržaniu zdravých kostí a zubov, k zachovaniu správneho fungovania svalov, k správnej absorpcii a využití vápnika a fosforu v tele, hrá úlohu v procese delenia buniek.
PDK3543718
VýrobcaGENERICA
FTSKapky
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták Vitamin D3 400 I.U. kapky 10 ml Generica

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Vitamin D3 400 I.U. kapky 10 ml Generica

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Vitamin D3 400 I.U. kapky 10 ml Generica

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu