Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

ALAVIS 5 MINI tbl.90

ALAVIS 5 MINI vyživuje kloubní chrupavky, podporuje viskoelastické vlastnosti kloubní tekutiny a napomáhá při pohybových problémech u malých plemen psů a koček. ALAVIS 5 MINI obsahuje látku MSM, vitamin C a chondroprotektivní látky.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 1224 bodů
Bežná cena: 14.54 € 12.24 € Ušetríte: 2.30 €
ALAVIS 5 MINI pre malé plemená a mačky vyživuje kĺbové chrupavky, podporuje viskoelastické vlastnosti kĺbovej tekutiny a napomáha úľave pri pohybových problémoch u psov a mačiek. ALAVIS 5 MINI obsahuje látku MSM, vitamín C a chondroprotektívne látky - glukosamínsulfát, chondroitínsulfát, kyselinu hyalurónovú a kolagén. Svojim zložením zaisťuje komplexnú starostlivosť o kĺby a pohybový aparát. Odporúča sa podávať psom a mačkám s kĺbovými obtiažami (hlavne staršie zvieratá alebo zvieratá po úrazoch) športovým a pracovným psom všetkých kategórií šteňatám v priebehu vývoja Účinné látky: Glukosamin sulfát, Chondroitin sulfát, MSM, Kyselina hyalurónová, Kolagén typu II, Vitamín C Dávkovanie: Dávkovanie uvádzame v iniciačnej (prvých 14 dní) a udržovacej (pokračovacej) dávke na deň Hmotnosť psa, mačky 1 – 3 kg: 2 talety --- 1 tableta Hmotnosť psa, mačky 3 - 6 kg: 4 tablety --- 2 tablety Hmotnosť psa, mačky 6 - 9 kg: 6 tabliet --- 3 tablety
PDK3561660
VýrobcaPATRON CA
ZnačkaAlavis
FTStablety

Pribalový leták ALAVIS 5 MINI tbl.90

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu ALAVIS 5 MINI tbl.90

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu ALAVIS 5 MINI tbl.90

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu