Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Odol Stoma Paradentol ZP 75ml

Odol Stoma Paradentol je zubní pasta s fluoridem (fluorid sodný: 1450 ppm F), která pomáhá udržovat zdravé dásně a silné zuby.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 185 bodů
1.85 €
Pasta Stoma Paradentol obsahuje olej z austrálskeho stromu Melaleuca alternifolia (Tea Tree Oil) , ktorý patrí medzi najsilnejšie prírodné antiseptiká. Strom produkuje látky, ktorými sa bráni proti rôznym infekciám a parazitom. Tieto rastlinné antibiotiká - fytoncity - pôsobia zvyčajne na široké spektrum škodlivých baktérií a majú prekvapujúcu účinnosť. Preto sa určité rastliny, napr. cesnak, používali na liečbu infekcií. Tea Tree Oil je jedným z významných príkladov rastlinných antibiotík. Jeho použitie nie je zaťažené nežiaducimi vedľajšími účinkami a riziko vzniku odolnosti baktérií voči tomuto prírodnému antibiotiku je veľmi nízke. Tea Tree Oil tiež efektívne odstraňuje zápach z úst. Účinok tea tree je doplnený o brómchlórofen, ktorý zabraňuje tvorbe baktérií, a o výťažok z repíka lekárskeho, ktorý pôsobí hojivo a protizápalovo pri zápaloch ústnej dutiny a má sťahujúci účinok na ďasná. Účinné látky : 0,40 % olej z Melaleuca alternifolia (Tea Tree Oil 0,20 % výťažok z repíka lekárskeho (Agrimonia eupatoria) 0,10 % brómchlórofen Obsah: 75 ml.
PDK3572774
VýrobcaGLAXOSMITHKLINE
FTSproti paradentóze

Pribalový leták Odol Stoma Paradentol ZP 75ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Odol Stoma Paradentol ZP 75ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Odol Stoma Paradentol ZP 75ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu