Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Allnature Směs svačinka Student 60g

Svačinka plná dobrot pro každého, kdo chce duševně pracovat na plný výkon. S hrstí oříšků a sušených plodů dodáte tělu potřebné minerály i vitamíny. A můžete mlsat bez výčitek.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 190 bodů
1.90 €
Hľadáte praktickú desiatu, ktorá vám dodá nielen kvalitné živiny a potrebnú energiu a na ktoré si navyše ešte pochutnáte? Zoznámte sa s Allnature desiata Študent, v ktorej nechýba sladký ananás a hrozienka alebo chrumkavé mandle a lieskové oriešky. Kombinácia orieškov a sladkých sušených plodov je ideálny pre každého študenta, ktorý nechce tráviť dlhé chvíle prípravou nutrične vyvážených desiat. Kým oriešky sú skvelým zdrojom minerálnych látok, vitamínov a nenasýtených mastných kyselín pre posilnenie koncentrácie a zlepšenie pamäti, sladké plody vám pre zmenu dodajú potrebnú energiu. Upozornenie: Alergény: Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sezamu a orechov. Zloženie: Mandle jadrá - minimálne 5%, lieskové orechy - minimálne 5%, ananás (ananás sušený kocky, cukor, konzervant: oxid siričitý) - minimálne 5%, hrozienka (hrozienka sultánky, slnečnicový olej) - minimálne 5%. Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade. Obsah: 60 g Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota2035 kJ / 486 kcal Tuky z toho nasýtené mastné kyseliny 35,6 g 2,7 g Sacharidy z toho cukry 32,2 g 19,7 g Bielkoviny 11,4 g Soľ 0,01 g Krajina pôvodu: USA, Uzbekistan, Thajsko, TU Výrobca: Allnature s.r.o., Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, ČR
PDK3592186
VýrobcaALLNATURE
FTSsměs
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták Allnature Směs svačinka Student 60g

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Allnature Směs svačinka Student 60g

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Allnature Směs svačinka Student 60g

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu