Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Veral Hot forte hřejivá náplast 3ks

Veral Hot forte hřejivá náplast působením tepla přináší úlevu od bolesti při běžných podvrtnutí, namožení, při bolesti svalů a kloubů. Je doporučena pro použití v postižených partiích, v oblasti ramen, krku a zad.

Produkt nie je Skladom
Hrejivá náplasť pôsobením tepla prináša úľavu od bolesti pri podvrtnutiach, napätí, pri bolesti svalov a kĺbov. Obzvlášť sa odporúča pre použitie v najviac postihnutých oblastiach, v oblasti ramien, krku a chrbta. Špeciálny dizajn a štruktúra týchto inovatívnych hydrogelových náplastí poskytuje pohodlné a jednoduché použitie. Po aplikácii náplasti na postihnuté miesto, okamžite pôsobí hrejivý účinok a bolesť sa zmierňuje. Účinok trvá až 8 hodín. Náplasť sa aplikuje priamo na kožu, na bolestivú časť tela. Pred použitím náplasti musí byť pokožka na mieste aplikácie suchá a čistá. Odstrániť z náplasti ochranný film. Aplikovať na postihnuté miesto a nechať pôsobiť počas 6-8 hodín. Nepoužívať na otvorené rany. Nie je vhodné pre deti do 12 rokov.
PDK3593226
FTShřejivé, chladivé
Charakte­ristikaZdravotnícky prostriedok

Pribalový leták Veral Hot forte hřejivá náplast 3ks

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Veral Hot forte hřejivá náplast 3ks

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Veral Hot forte hřejivá náplast 3ks

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu