Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Endiaron 250mg tbl.flm. 20

Přípravek Endiaron je střevní dezinficiens, které se používá u některých infekčních průjmů. Je účinný nejen proti bakteriím, nýbrž i proti některým prvokům, kvasinkám a plísním. Neovlivňuje mikroorganizmy žijící normálně ve střevě. Čtěte pozorně příbalový leták.

Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľov.
Produkt nie je Skladom
Charakteristika Endiaron je črevné dezinficiens, ktoré sa používa pri niektorých infekčných hnačiek. Je účinný nielen proti baktériám, ale aj proti niektorým prvokom, kvasinkám a plesniam. Neovplyvňuje mikroorganizmy žijúci normálne v čreve. Indikácia Endiaron sa používa u dospelých a detí s hmotnosťou vyššou ako 40 kg pri hnačkách s pravdepodobne infekčným pôvodom, často sprevádzaných zvýšením telesnej teploty, pri črevných dysmikróbiách (zmeny biologickej rovnováhy črevnej flóry), hnačkách vzniknutých po liečbe antibiotikami a chemoterapeutikami so širokým spektrom účinku. Dávkovanie a spôsob použitia Zvyčajne dospelí a deti s váhou vyššou ako 40 kg užívajú 1 obalenú tabletu Endiaron 3-krát denne, pokiaľ možno po jedle. Filmom obalené tablety sa prehĺtajú celé, nerozhryznuté, zapíjajú sa malým množstvom tekutiny. Dĺžka liečby je zvyčajne 2 - 3 dni (do normalizácie stolice), u niektorých závažnejších stavoch je možné so súhlasom lekára liečbu predĺžiť až na dobu 7 - 10 dní. Túto dobu užívania nie je vhodné prekračovať, dlhodobé užívanie môže byť spojené so zvýšeným vznikom nežiaducich účinkov. V závažnejších prípadoch možno liečbu so súhlasom lekára opakovať až po týždňovej prestávke.
PDK3595072
FTSChemotherapeutica (včetně tuberkulostatik)
Charakte­ristikaHumánny liek

Pribalový leták Endiaron 250mg tbl.flm. 20

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Endiaron 250mg tbl.flm. 20

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Endiaron 250mg tbl.flm. 20

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu