Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Eucerin SUN transparen.sprej Dry Touch SPF50 200ml

Transparentní sprej na opalování - chrání citlivou pokožku před poškozením vlivem slunečního záření. Ihned se vstřebává, je voděodolný. Vysoký stupeň ochrany - SPF 50.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 1869 bodů
Bežná cena: 26.12 € 18.69 € Ušetríte: 7.43 €
Eucerin Transparentný sprej SPF 50 je moderný sprej na opaľovanie, ktorý na pokožke nezanecháva viditeľné stopy. Pre normálny a mastný typ pokožky. Ideálny pre ochlpenú pokožku alebo vlasovú pokožku. Zloženie poskytuje účinnú ochranu proti  poškodeniu pokožky v dôsledku pôsobenia slnečného žiarenia: Vysoko účinný, fotostabilný systém filtrov UVA/UVB s filtrom Tinosorb S poskytuje spoľahlivú ochranu proti spáleniu pokožky. Bunková ochrana s licochalconom A (silný antioxidant) chráni kožné bunky pred poškodením voľnými radikálmi. Zloženie je číre, nemastné a vodeodolné. Ľahko sa vstrebáva. Klinické štúdie preukázali účinnosť a kožnú znášanlivosť Eucerin Transparentného spreja SPF 50  i u pacientov s aknóznou pokožkou. Objem: 200ml   Aplikácia: Vyhnite sa kontaktu s očami. Nepoužívajte pre malé deti. Vyhnite sa intenzívnemu poludňajšiemu slnku a dlhodobému pobytu na slnku, pretože ani výrobky na opaľovanie s vysokým SPF neposkytujú 100 % ochranu. Naneste na pokožku v dostatočnom množstve pred slnením a aplikáciu pravidelne opakujte, najmä v prípade plávania, zvýšeného potenia alebo rizika zotretia, aby ste zachovali pôvodnú ochranu. Nanesenie nedostatočného množstva opaľovacieho výrobku znižuje ochranný účinok. Nechajte dôkladne vstrebať - môže zanechať žlté škvrny na oblečení. Nezostávajte na slnku príliš dlho, i keď používate výrobok slnečnej ochrany.
PDK3603512
VýrobcaBEIERSDORF
ZnačkaEucerin
FTSna opalování

Pribalový leták Eucerin SUN transparen.sprej Dry Touch SPF50 200ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Eucerin SUN transparen.sprej Dry Touch SPF50 200ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Eucerin SUN transparen.sprej Dry Touch SPF50 200ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu