Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Eucerin SUN opalovací dětský sprej SPF50+ 200ml

Dětský sprej na opalování SENSITIVE PROTECT s velmi vysokou ochranou SPF 50+ pomáhá chránit před spálením a snižuje riziko chronického poškození pokožky v důsledku slunečního záření. Zklidňuje citlivou pokožku dětí. Je bez parfemace, extra voděodolný.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 2613 bodů
Bežná cena: 29.28 € 26.13 € Ušetríte: 3.15 €
Eucerin Detský sprej na opaľovanie s veľmi vysokou ochranou SPF 50+ bol vyvinutý pre ochranu citlivej detskej pokožky pred spálením. Poskytuje tiež biologickú ochranu kožných buniek, čím znižuje riziko chronického poškodenia pokožky v dôsledku UV žiarenia. Bez obsahu parabénov, farbív a parfumácie. Extra vodeodolný. Tento prípravok na opaľovanie pre deti poskytuje komplexnú slnečnú ochranu: Vysoko účinný, fotostabilný systém filtrov UVA/UVB s filtrom Tinosorb S poskytuje spoľahlivú ochranu proti spáleniu. Kyselina glycyrrhetínová stimuluje pokožke vlastné ochranné a reparačné mechanizmy proti poškodeniu DNA. Bunková ochrana s licochalconom A (silný antioxidant) chráni kožné bunky pred poškodením voľnými radikálmi. Glycerín navyše pokožku hydratuje a posilňuje jej prirodzenú bariérovú funkciu. Použitie: Naneste na pokožku v dostatočnom množstve pred slnením a aplikáciu pravidelne opakujte, najmä v prípade plávania, zvýšeného potenia alebo rizika zotretia, aby ste zachovali pôvodnú ochranu. Nanesenie nedostatočného množstva opaľovacieho výrobku znižuje ochranný účinok. Nechajte dôkladne vstrebať - môže zanechať žlté škvrny na oblečení.
PDK3603587
VýrobcaBEIERSDORF
ZnačkaEucerin
FTSna opalování pro děti

Pribalový leták Eucerin SUN opalovací dětský sprej SPF50+ 200ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Eucerin SUN opalovací dětský sprej SPF50+ 200ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Eucerin SUN opalovací dětský sprej SPF50+ 200ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu