Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Allnature Erythritol 500g

Sladký jako cukr a téměř bez kalorií. Erythritol je cukerný alkohol. Jedna z nejlepších variant náhradního sladidla. Sladivost erythritolu je podobná jako sladivost klasického cukru, na rozdíl od cukru ale erythritol neobsahuje téměř žádné kalorie.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 697 bodů
6.97 €
Popis: Erytritol je variant náhradného sladidla. Je sladký ako cukor, neobsahuje však takmer žiadne kalórie. Má nízky glykemický index a nemá vplyv na hladinu inzulínu, dopriať si ho teda môžu aj diabetici. zloženie: 100% zosúladilo erytritol Na čo si dať pozor pri konzumácii erytritolu? Oproti iným CUKORNATÝMI alkoholom využívaných ako umelé sladidlá (xylitol, sorbitol, atď.) Bol pri erytritolu zaznamenaný len mierny laxatívny účinok. U niektorých osôb sa tento účinok dokonca vôbec neprejaví. Niektoré skupiny ľudí by však mali byť obzvlášť ostražité. Ide o osoby trpiace napríklad syndrómom dráždivého čreva, ktoré sú extrémne citlivé na túto látku. obsah: 500 g Výrobca: Allnature s.r.o., Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, ČR Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 0 kJ / 0 kcal tuky z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g 0 g sacharidy z toho cukry 100 g 0 g soľ 0 g
PDK3634376
VýrobcaALLNATURE
FTSSladidla
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták Allnature Erythritol 500g

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Allnature Erythritol 500g

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Allnature Erythritol 500g

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu