Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Australian Bodycare Pure Oil 30ml

Vysoce kvalitní přírodní olej z čajovníku farmaceutické kvality. 100% čistý přírodní Tea Tree Oil je známý pro své antiseptické, antibakteriální a antimykotické účinky.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 978 bodů
9.78 €
Prírodný čistý 100% Tea Tree olej. Olej sa používa na menšie poškodenia pokožky ako sú: drobné rany, vyrážky, vriediky, poštípania prípadne ako prísada do kúpeľa.   Olej sa aplikuje podľa potreby priamo alebo po zriedení na postihnuté miesta. Upozornenie: Len na vonkajšie použitie.   Vyhnúť sa kontaktu prípravku s očami. Prípravok nie je vhodný na otvorené hlboké rany. Čistý Tea Tree olej. Prírodný antiseptický esenciálny olej Tea Tree, najjemnejšej kvality, ničí nežiaduce baktérie, vírusy a plesne. Jeho prirodzený liečebný efekt podporuje hojivý proces na pokožke. Olej používajte na menšie poškodenia a zápaly pokožky, ako sú: drobné rany, popáleniny, herpes, vriedok, pľuzgier, poštípanie, vyrážky, poškodené znamienka, panarícium, vírusové bradavičky, afty, infekcie a zápaly ústnej dutiny. Tlmí bolesť a zápal, rozpúšťa hnis, rýchlo hojí a podporuje rast zdravého tkaniva.Len na vonkajšie použitie.
PDK3654523
VýrobcaAUSTRALIAN BODYCARE
FTSPleť.oleje

Pribalový leták Australian Bodycare Pure Oil 30ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Australian Bodycare Pure Oil 30ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Australian Bodycare Pure Oil 30ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu