Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Tonometr digi. VEROVAL Compact

Tlakoměr Veroval® Compact je kvalitní výrobek k plně automatickému měření tlaku na paži dospělých osob a je vhodný k použití v domácnostech. Umožňuje snadné, rychlé a přesné měření systolického a diastolického krevního tlaku a tepové frekvence.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 4241 bodů
Bežná cena: 57.25 € 42.41 € Ušetríte: 14.84 €
Tlakomer na plnoautomatické meranie tlaku na ramene dospelých osôb je vhodný na použitie v domácnostiach. Tento prístroj umožňuje bez predchádzajúceho nastavenia, vďaka pohodlnému automatickému napumpovaniu, jednoduché, rýchle a presné meranie systolického a diastolického krvného tlaku a tepovej frekvencie. Veľký displej umožňuje jednoduché prečítanie nameraných hodnôt. Zobrazuje poruchy srdcového rytmu. Pohodlná univerzálna manžeta na obvod ramena 22 – 42 cm umožní meranie všetkým pacientom. Kontrola nasadenia manžety. Kapacita na ukladanie hodnôt až 100 meraní pre každého užívateľa (možno ukladať 2 užívateľov). Kapacita batérie až 1 000 meraní. Na lepšie posúdenie výsledkov sa na ľavej strane tlakomera nachádza farebný systém semafora ako priamy indikátor výsledku, na základe ktorého možno jednoduchšie kategorizovať nameranú hodnotu podľa odporúčania WHO (Svetovej zdravotníckej organizácie).
PDK3661577
VýrobcaPAUL HARTMANN
ZnačkaVeroval
FTStonometry
Charakte­ristikaZdravotnícky prostriedok

Pribalový leták Tonometr digi. VEROVAL Compact

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Tonometr digi. VEROVAL Compact

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Tonometr digi. VEROVAL Compact

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu