Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Veroval dotykový infračervený teploměr (DuoScan)

Veroval® Infračervený dotykový teploměr je určený k rychlému a snadnému měření tělesné teploty v uchu nebe na čele. Teplotu měří rychle (v uchu za 1vteřinu, na čele během 3 vteřin) a přesně. Díky tomu je ideální pomocník pro rodiny s dětmi.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 2882 bodů
Bežná cena: 20.09 € 28.82 € Ušetríte: -8.73 €
Darčekové balenie obsahuje: Thermoval duo scan (1 ks) Bel Baby vlhé utierky (1 ks) Bel Baby detské vatové tyčinky (1ks) flaštička Philips Avent (1 ks) Najmodernejší a najrýchlejší spôsob merania telesnej teploty Nový infračervený teplomer na jemné a veľmi rýchle meranie teploty. Meranie pomocou špeciálneho infračerveného senzora (na čele alebo v uchu). Jemné nenásilné meranie na čele (špeciálne u detí, ktoré majú zlú skúsenosť so zápalom stredného ucha a tzv. pichaním v ušiach). Dĺžka merania iba 3 sekundy na čele, 1 sekunda v uchu. Presnosť merania overená v klinickej praxi. Výsledok posledného merania je vždy uložený v pamäti. Ľahké ovládanie iba jedným tlačidlom. Akustický a optický signál na začiatku i pri ukončení merania. Moderný dizajn na pohodlné a príjemné držanie v ruke. Odnímateľný nadstavec na meranie na čele. Ergonometrické, vodotesné zakončenie na meranie v uchu, ktoré plynulo prechádza do tela teplomera. Vysoká životnosť batérií s kapacitou 1000 meraní. Teplomer slúži iba na meranie teploty na čele a v uchu. Meranie týmto teplomerom si vyžaduje cvik, preto keď na začiatku nameráte neobvyklé hodnoty, znovu sa zoznámte s postupom a v pokoji meranie zopakujte. Pokiaľ je potrebné meranie teplomerom Thermoval duo scan zopakovať, je nutné urobiť medzi jednotlivými meraniami prestávku 30 sekúnd. Inak môže prísť k odchýlkam v meraní.   Spôsob použitia Meranie v uchu: Merať môžete v pravom alebo ľavom uchu. Teplomer meria infračervené žiarenie vyžarované z bubienka a zo zvukovodu. Toto žiarenie zachytáva senzor a premieňa ho na teplotné hodnoty. Najvyššie hodnoty získate, ak senzor zachytí infračervené žiarenie zo stredného ucha (bubienok). Žiarenie z okolitého tkaniva dáva nižšie namerané hodnoty. Meranie na čele: Teplomer meria infračervené žiarenie vyžarované z kože v oblasti čela a spánkov a okolitého tkaniva. Vyžarovanie zachytávajú senzory a premieňajú ho na teplotné hodnoty. Najpresnejšie hodnoty dosiahnete, keď budete skenovať oblasť nad obočím až po spánky. Doba meranie 1 sekunda Doba meranie 3 sekundy Čistenie teplomera Thermoval duo scan Merací senzor teplomera (umiestnený na vrchole hlavice) je najdôležitejšia a najcitlivejšia časť prístroja. Preto musí byť vždy čistý a nepoškodený. Merací senzor a kónické zakončenie teplomera (vrátane nadstavca na meranie na čele) sa čistí výhradne jemnými servítkami Soft-Zellin alebo mäkkou handričkou navlhčenou v 70-percentnom liehu (izopropanol).
PDK3683712
VýrobcaPAUL HARTMANN
ZnačkaVeroval
FTSteploměry lékařské a užitkové
Charakte­ristikaZdravotnícky prostriedok

Pribalový leták Veroval dotykový infračervený teploměr (DuoScan)

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Veroval dotykový infračervený teploměr (DuoScan)

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Veroval dotykový infračervený teploměr (DuoScan)

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu