Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Allnature L-tryptofan+vit.B6 200mg/2.5mg tbl.60

L-tryptofan je esenciální aminokyselina, která se v krevním oběhu za přítomnosti vitaminu B6 mění na neurohormon dobré nálady serotonin.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 1014 bodů
10.14 €
Popis: organizmus nevie vytvoriť sám, teda ju musí prijímať z potravy. Tryptofán má schopnosť sa v krvnom obehu za prítomnosti vitamínu B6 (pyridoxínu) meniť na neurohormónov dobrej nálady - serotonín. Vitamín B6 prispieva k správnej funkcii psychiky, k zníženiu miery stresu, únavy a vyčerpania. dávkovanie: 1 tableta 1x denne, ideálne večer nalačno, dostatočne zapite tekutinou. Účinky sa dostavia počas 7. až 10. dňa užívania. Užívajte minimálne 1 mesiac. Možno užívať dlhodobo. Upozornenie: Nie je určené pre tehotné alebo dojčiace ženy a deti do 15 rokov. Prípravok nemôžu užívať ľudia trpiaci rakovinou alebo tí, ktorí trpia nedostatočnou funkciou obličiek alebo pečene. Ukladajte mimo dosahu detí. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Dodržiavajte odporúčané dávkovanie. Výrobca neručí za škody, vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. zloženie: L - Tryptofán, vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid), mikrokryštalická celulóza (objemové činidlo), fosforečnanu fosfát (objemové činidlo), stearan horečnatý (protihrudkujúca látka), oxid kremičitý (protihrudkujúca látka). skladovanie: Skladujte pri izbovej teplote do 25 stupňov. Chráňte pred mrazom a slnečným žiarením. Uchovávajte v suchu a tme. obsah: 60 tabliet Výrobca: Allnature s.r.o., Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové
PDK3703593
VýrobcaALLNATURE
FTStablety, tobolky, kapsle
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták Allnature L-tryptofan+vit.B6 200mg/2.5mg tbl.60

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Allnature L-tryptofan+vit.B6 200mg/2.5mg tbl.60

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Allnature L-tryptofan+vit.B6 200mg/2.5mg tbl.60

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu