Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Vagisan HydroKrém Cremolum 16 čípků

Vagisan HydroKrém Cremolum zmírňuje obtíže vyvolané suchostí v oblasti pochvy (pocit suchosti, pálení, svědění, drobná poranění a bolesti při pohlavním styku) a udržuje zdravé pH v pochvě. Zcela bez hormonů. 16 vaginálních čípků k aplikaci do pochvy.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 1058 bodů
10.58 €
Zdravotnícka pomôcka je vaginálny čapík, ktorý sa po zavedení rozpustí v pošve, pojme existujúce pošvový sekrét, a vytvorí tak zvláčňujúci a vyživujúci krém. Týmto spôsobom možno zmierniť ťažkosti vyvolané suchosťou v oblasti pošvy v dôsledku rôznych príčin (napr. pocit suchosti, pálenie, svrbenie, drobné poranenia a bolesti). Čapík obsahuje prídavok pufra kyseliny mliečnej a mliečnanu vápenatého, ktorý spôsobuje, že krém vytvorený v pošve má hodnotu pH (hodnotu kyslosti) cca 4,5. Pretože normálne hodnota pH v pošve činí 3,8 až 4,5, prispieva pufrový systém kyseliny mliečnej v prípravku na udržanie zdravého prostredia v pošve. Neobsahuje hormóny, a preto je prípadne možné ho používať spoločne s hormonálnou substitučnou terapiou alebo striedať s vaginálnymi krémy alebo čapíky s obsahom hormónov (estrogénov). Pravidelné používanie lieku môže mať pozitívne účinky pri prevencii podráždení a zápalov pošvy.
PDK3716116
VýrobcaDR WOLFF
FTSOstatní
Charakte­ristikaZdravotnícky prostriedok

Pribalový leták Vagisan HydroKrém Cremolum 16 čípků

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Vagisan HydroKrém Cremolum 16 čípků

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Vagisan HydroKrém Cremolum 16 čípků

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu