Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Allnature Dračí krev 30ml

Doplněk stravy ze 100% čisté pryskyřice stromu Croton lechleri (Sangre de Drago), který roste hluboko v amazonských pralesích.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 1154 bodů
11.54 €
Popis: Tento doplnok stravy je získavaný zo stromu Croton lechleri, ktorý rastie hlboko v amazonských pralesoch. Svoj názov Sangre de drago alebo tiež dračia krv si získal preto, že miazga, ktorú strom vylučuje pre svoju obranu a hojenie, svojím vzhľadom pripomína krv. Tvar semien tohto stromu navyše pripomína draka. Dračia krv je v Peru veľmi cenená, pre svoj vysoký obsah prírodných aktívnych látok ako sú alkaloidy, flavonoly, diterpény a proanthocyanindiny. Najčastejšie sa používa ako doplnok stravy, ale práve v Peru je používaná tiež na drobné poranenia kože alebo pri uštipnutí hmyzom. Dávkovanie: 5 kvapiek rozpustených v 200 ml vody 1-3x denne. Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Zloženie: 100% živica Croton lechleri Muell (Sangre de Drago). Obsah: 30 ml Výrobca: Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové
PDK3731016
VýrobcaALLNATURE
FTSkapky, sirupy, roztoky
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták Allnature Dračí krev 30ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Allnature Dračí krev 30ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Allnature Dračí krev 30ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu