Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

ALPECIN Hybrid Kofeinový šampon 250ml

ALPECIN Hybrid Kofeinový šampon je určený pro muže s citlivou, svědivou pokožkou hlavy a suchými lupy. Hydratuje a zklidňuje pokožku hlavy. Efekt paliva v podobě kofeinu stimuluje vlasové kořínky a předchází dědičnému vypadávání vlasů.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 575 bodů
Bežná cena: 5.93 € 5.75 € Ušetríte: 0.18 €
Alpecin Hybrid kofeínový šampón Pre citlivú, svrbiacu pokožku hlavy a suché lupiny spôsobené suchou pokožkou hlavy Hybrid technológia: Jemná, ale účinná. Hydratuje a upokojuje pokožku hlavy. Kofeín funguje ako palivo pre prevenciu dedičného vypadávaniu vlasov. Používajte každý deň a nechajte na vlasoch pôsobiť 2 minúty. Vhodný pre suché lupiny. Hydratačný efekt: Jemné zloženie šampónu pre citlivú, svrbiacu a suchú pokožku hlavy. Hydratuje a upokojuje pokožku hlavy. Pôsobí proti svrbeniu a suchým lupinám spôsobených suchou pokožkou hlavy. Palivový efekt: Palivo v podobe kofeínu stimuluje vlasové korienky a predchádza dedičnému vypadávaniu vlasov. Svrbenie - problém suchej, citlivej pokožky hlavyViac ako jeden muž zo štyroch trpí tým, že má citlivou pokožkou hlavy. Svrbenie, suchosť, začervenanie alebo pocit napätia - pokožka hlavy reaguje obzvlášť citlivo v závislosti na dispozíciách jednotlivých osôb. Príčinou môže byť nedostatočná produkcia mazových žliaz, ktorá ohrozuje prirodzenú rovnováhu pokožky hlavy. To má za následok suchú, citlivú pokožku hlavy. Alpecin Hybrid Coffein Shampoo byl vyvinutý ako možné riešenie tohto problému. Šampón čistí vlasy veľmi jemne a šetrne. Hydratuje a upokojuje pokožku hlavy. Zároveň palivo v podobe kofeínu stimuluje korienky vlasov. Dochádza tak k posilňovaniu vlasových korienkov a prevenciu dedičného vypadávaniu vlasov. Pozor: Ak je pokožka hlavy suchá, objavujú sa často jemné, biele lupiny. Tie by sa nemali zamieňať s mastnými lupinami. Použitie: Nechajte na pokožke hlavy každý deň pôsobiť 2 minúty - od nanesenia po opláchnutí.
PDK3732766
VýrobcaDR KURT WOLFF
ZnačkaAlpecin
FTSproblematická pokožka

Pribalový leták ALPECIN Hybrid Kofeinový šampon 250ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu ALPECIN Hybrid Kofeinový šampon 250ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu ALPECIN Hybrid Kofeinový šampon 250ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu