Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Walmark Hlíva ústřičná PLUS tbl.90

Hlíva ústřičná PLUS obsahuje vysoce kvalitní extrakt z hlívy ústřičné po mnoho století tradičně užívanou v Číně. Tento produkt je obohacen o extrakt z Echinacey a Rakytníku řešetlákového, které přispívají k normální funkci imunitního systému.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 1071 bodů
Bežná cena: 11.27 € 10.71 € Ušetríte: 0.56 €
Hliva ustricová rakytníkom a echinaceou všetky obsiahnuté látky ovplyvňujú posilnenie imunity organizmu všetky obsiahnuté látky majú antioxidačné účinky a pomáhajú ochrániť bunky proti následkom voľných radikálov echinacea prispieva k zachovaniu zdravých dolných močových ciest rakytník pomáha povzbudiť metabolizmus Obsahuje mnoho prírodných látok, vitamínov, minerálov, stopových prvkov a iných biologicky aktívnych a zdravých látok, ako sú beta glukány, ktoré sú uvádzané zvlášť v spojitosti s posilnením imunitného systému. Antioxidačný účinok hlivy ustricovej pomáha chrániť telo proti voľným radikálom. Prípravok je obohatený o výťažok z rastliny Echinacea (echinacea), ktorá prispieva k správnej funkcii obranného systému, a na udržiavanie zdravých dolných močových ciest. Každá tableta obsahuje: Hliva ustricová (Pleurotus ostreatus) 300 mg Echinacea extrakt
PDK3745321
VýrobcaWALMARK
ZnačkaWalmark
FTStablety, tobolky, kapsle
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták Walmark Hlíva ústřičná PLUS tbl.90

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Walmark Hlíva ústřičná PLUS tbl.90

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Walmark Hlíva ústřičná PLUS tbl.90

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu