Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Inhalátor membránový Beurer IH 55

Inhalátor pro léčbu horních a dolních cest dýchacích, při astma, onemocnění dýchacího ústrojí. Atomizace tekutých léků přes technologií - vibrační membrána, vysoký podíl respirabilní částice, inhalace vysokou kapacitou ((> 0,25 ml / min).

Produkt nie je Skladom
Inhalátor Beurer IH55 sa používa na liečbu horných a dolných dýchacích ciest, nachladnutia, astmy a ochorení dýchacích ciest. Inhalátor používa technológiu vibračnej membrány, membránová vrstva je čiastočne pórovitá a priepustná pre najmenšie častice (priemer menší ako 6,0 um) hneď, ako sa uvedie do pohybu. Čas inhalácie je krátky ale účinný, výkon inhalátora v rozprašovači je približne 0,25 ml / min. , čo je obzvlášť vhodné pre deti a kriticky chorých ľudí. Zdravotnícka pomôcka s vlastnou čistiacou funkciou a veľkosťou 146 x 51 x 85 mm je ideálna aj pre použitie na cestách. Charakteristika a technické údaje: Praktický, ideálny pre deti a vhodný na cestovanie Nebulizácia s vibračnou membránovou technológiou S funkciou samočistenia Tiché, rýchle a efektívne rozprašovanie Na liečbu horných a dolných dýchacích ciest Vysoký podiel vdýchnutých častíc Pre použitie s prechladnutím, astmou, respiračnými chorobami atď. - pre rýchlu a účinnú inhaláciu Vysoký účinok rozprašovania (viac ako 0,25 ml / min) - krátky čas inhalácie Ideálne pre deti a vhodné na cestovanie Príslušenstvo: Mesh nebulizér s nádobou na lieky, náustok, maska pre dospelých, detská maska, box na skladovanie a napájanie Dezinfikovateľný Pracovný tlak: približne 0,25 až 0,5 bar Zdravotnícka pomôcka Rozmery produktu 146 x 51 x 85 mm Zvlášť tiché a praktické inhalačné zariadenie Beurer IH55 od nemeckej spoločnosti Beurer sa používa na liečbu horných a dolných dýchacích ciest, nachladnutia a astmy a na viacero ďalších dýchacích ochorení. Dodáva sa so sieťovým nebulizátorom s nádobkou na lieky (kapacita do 10 ml), náustkom, maskou pre dospelých a detskou maskou, skladovacím boxom a 4 x 1,5 V batériami AA.
PDK3756708
FTSinhalátory
Charakte­ristikaZdravotnícky prostriedok

Pribalový leták Inhalátor membránový Beurer IH 55

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Inhalátor membránový Beurer IH 55

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Inhalátor membránový Beurer IH 55

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu