Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

BIO BIONE Avena šampon citl.pokožka 260ml

Vlasový a tělový šampon pro pokožku citlivou, problematickou, se sklonem k tvorbě ekzémů, ke vzniku červených skvrn, k rychlé epitelizaci, trpící atopickým ekzémem a lupénkou.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 416 bodů
4.16 €
"Medicinálny" vlasový šampón pre citlivú a problematickú pokožku so sklonom k ​​tvorbe ekzémov, k vzniku červených škvŕn, k rýchlej epitelizácii, na pokožku trpiacu atopickým ekzémom a lupienkou. Obsahuje tradičné osvedčené aktívne zložky v modernom spojení s ďalšími účinnými látkami. Hlavnou zložkou je extrakt z pomletých zrniek a vlákniny planého ovsa, ktorý obsahuje množstvo účinných látok, ako sú lipidy, glukány, minerály, bielkoviny, polysacharidy, flavonoidy, alkaloidy, avenanthramidy, saponíny, steroly ai. Najcennejšie zložkou pre problematickú pokožku je tento extrakt s avenanthramidmi. Ďalej obsahuje hydratačný glycerín a panthenol, regeneračný alantoín, spevňujúcu kyselinu listovú a hydratačnú ureu spolu s extraktom listov Cannabis. Účinnou zložkou šampónu pre zregenerovanie už vyrastených vlasov je hydrolyzát keratínu. Jemný a výdatný prostriedok každodennej hygieny pre všetky typy vlasov. Vyrobený v BIO formulácii, bez SLS, SLES, bez silikónov a bez parabénov. Dosahuje vysokej penivosti a mohutnej čistiacej a umývacej sily, bez extrémneho odmastenia pokožky i vlasov. Úžitkovými vlastnosťami je BIO regeneračný šampón šetrný ako k telu, tak k prírode. Ochrana, výživa, regenerácia- prírodnou silou. Šetrný k Vám i k prírode. Žiadny iný prípravok nemá zloženie ako vlasový a telový šampón Avena. S výhradne bezalergénnou parfumáciou. Šampón Bion = koncentrát. Vydrží omnoho dlhšie.
PDK3768133
VýrobcaDROGEREX
FTSproblematická pokožka

Pribalový leták BIO BIONE Avena šampon citl.pokožka 260ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu BIO BIONE Avena šampon citl.pokožka 260ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu BIO BIONE Avena šampon citl.pokožka 260ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu