Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

AU-MEDIC blokátor bolesti 28ks

AU-MEDIC blokátor bolesti (zdravotnický prostředek) je revoluční a jedinečný přípravek na trhu, který dokáže zastoupit chemické medikamenty užívané při nejrůznějších bolestech těla.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 2121 bodů
Bežná cena: 23.56 € 21.21 € Ušetríte: 2.35 €
AU-MEDIC blokátor bolesti je revolučný a jedinečný prípravok na trhu, ktorý znižuje citlivosť na bolesť. Jeho výhodou je nenávykovosť a vysoká bezpečnosť bez nežiaducich účinkov. Hlavnou a jedinou účinnou zložkou sú mikroskopické kryštály čistého kremíka, ktoré sú umiestnené v strednej časti crystal tapu. Po prilepení na či nad miesto bolesti (podľa návodu na použitie) mikroskopické kryštály čistého kremíka piezoelektrickým javom rušia prenos nervového signálu bolesti do mozgu, a týmto fyzikálnym mechanizmom účinku obmedzujú pocit bolesti. AU-MEDIC blokátor bolesti nefunguje na bolesti hlavy, lebo hlava je veľmi blízko samotného centra v mozgu. Na všetky ostatné typy bolesti je AU-MEDIC vhodný. Crystal tape môže byť odstránený a znovu použitý na čistej pokožke toľkokrát, než stratí svoju lepivosť. UPOZORNENIE: AU-MEDIC blokátor bolesti funguje na princípe rušenia prenosu bolestivého signálu z miesta bolesti do mozgu. Hoci je piezoelektrický jav veľmi slabý, neaplikujte crystal tapov viac než je odporúčané. Ak 2 až 4 tapy AU-MEDIC neposkytujú výraznú úľavu od bolesti, potom ste buď nenašli správne miesto aplikácie tapu, alebo ide o veľmi silnú bolesť s vysokou intenzitou bolestivých signálov. Použitie: Najskôr aplikujte 1-2 crystal tapy a v prípade potreby pridajte ďalšie. Obvykle sú dostatočné 2-4 crystal tapy.
PDK3788370
VýrobcaSIMPLY YOU PHARMACEUTICALS
FTSs léčebným účinkem
Charakte­ristikaZdravotnícky prostriedok

Pribalový leták AU-MEDIC blokátor bolesti 28ks

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu AU-MEDIC blokátor bolesti 28ks

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu AU-MEDIC blokátor bolesti 28ks

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu