Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Inhalátor kompresorový Beurer IH 58

Kompresorový inhalátor Beurer IH58 je vhodný k rozprašování tekutin a tekutých léků (aerosolů) a k léčbě horních a dolních cest dýchacích.

Produkt nie je Skladom
Malý, ľahký a veľmi tichý inhalátor Beurer IH 58 ponúka vysoký výkon v malom balení. To znamená, že je dokonalou pomôckou pri prechladnutí, astme a iných ochoreniach dýchacích ciest, aj keď ste na cestách! Charakteristika a technické údaje: Technológia stlačeného vzduchu Na liečbu horných a dolných dýchacích ciest, nachladnutia, astmy, respiračných ochorení Sieťová prevádzka Vysoký podiel vdychovaných častíc Ideálny na cestovanie Veľmi jednoduché použitie Krátky čas inhalácie Pracovný tlak: cca. 0,25 až 0,5 bar Rozsiahle príslušenstvo Skladovacia taška a taška na prenášanie Dezinfikovateľný Nebulizačný výkon: cca. 0,25 ml / min Zdravotnícke zariadenie Vrátane sieťového adaptéra s micro USB káblom Maska pre dospelých, detská maska, náustok, nosná maska Sieťové pripojenie: 100-240 V; 50-60 Hz; 0,5 A Veľkosť častíc: 4,12 um Hmotnosť výrobku: cca. 176 g Rozmery výrobku: 11,0 x 6,2 x 4,7 mm CE: Áno Doprajte si jemné ošetrenie dýchacích ciest s inhalátormi osvedčenej nemeckej spoločnosti Beurer. Tieto zdravotnícke pomôcky umožňujú usadzovanie (disperziu a výsadbu vodných pár a / alebo rozprašovaných liekov) do hlbších oblastí dýchacieho systému, ako je pľúcne tkanivo.
PDK3815801
FTSinhalátory
Charakte­ristikaZdravotnícky prostriedok

Pribalový leták Inhalátor kompresorový Beurer IH 58

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Inhalátor kompresorový Beurer IH 58

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Inhalátor kompresorový Beurer IH 58

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu