Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Premium Matcha Tea BIO 20x1.5g

Matcha je 100% zelený, jemně mletý čaj z Japonska. Má pozoruhodně zelenou barvou, báječnou chuť a výjimečné aroma. Obsahuje unikátní katechiny a aminokyseliny. V balení 20 sáčků po 1,5 g v BIO kvalitě.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 1147 bodů
11.47 €
Matcha Tea Bio Premium - prémiová verzia obľúbeného Matcha čaju s vyšším obsahom aminokyselín Matcha je druh špeciálne pestovaného zeleného čaju. Kry sa prikrývajú pred zberom plachtou a tým sa zvyšuje obsah chlorofylu v listoch. Po ručnom zbere a sušení sa lístky rozdrvia na žulových mlecích kameňoch a získavajú finálnu podobu. Na rozdiel od bežných listov zeleného čaju, ktoré sa po vylúhovaní vyhadzujú, listy matcha sa našľahajú s vodou a konzumujú sa. Pitím čaju matcha dochádza ku konzumácii antioxidantov zo zeleného čaju, vitamínov, minerálov a vlákniny vo vyššej koncentrácii. Matcha je približne 10x silnejší ako klasický zelený čaj a zrýchľuje metabolizmus o 30-40% (štúdia Eco Pro Research, Brunswick Laboratories, Covance Laboratories). Verzia Premium má v porovnaní s tradičným Matcha Tea Bio Harmony vyšší obsah aminokyselín a jemnejšiu chuť. Má tiež výrazne zelenšiu farbu a vyšší podiel kofeínu. Čaj pochádza z oblasti Nishio v Japonsku a jeho zber prebieha iba ručne, aby boli vybrané iba lístky najvyššej kvality. Matcha Tea Bio Premium v ​​bodoch: prémiový matcha čaj z Japonska výrazný antioxidant východnej Ázie jednorázové balenie pre zachovanie čerstvosti tradičná príprava
PDK3819373
VýrobcaKYOSUN
FTSMatcha

Pribalový leták Premium Matcha Tea BIO 20x1.5g

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Premium Matcha Tea BIO 20x1.5g

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Premium Matcha Tea BIO 20x1.5g

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu