Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

EUCERIN DermoCapillaire tonikum proti lupům 100ml

Eucerin DermoCapillaire bezoplachové tonikum proti lupům má jemné a nelepivé složení, které minimalizuje riziko podráždění a vysušování vlasové pokožky. Při pravidelném používání efektivně redukuje těžko odstranitelné lupy.

Produkt nie je Skladom
Tonikum proti lupinám je bezoplachové, má jemné a nelepivé zloženie, ktoré minimalizuje riziko podráždenia a vysušovania vlasovej pokožky. Pri pravidelnom používaní efektívne redukuje tažko odstránitelné lupiny. Upokojuje pokožku hlavy už od prvého použitia a uľavuje od pocitu svrbenia. Klinické a dermatologické štúdie preukázali veľmi dobrú účinnosť a znášanlivosť u osôb so suchou aj mastnou pokožkou hlavy. Vhodné tiež pre osoby so seborrhoickou dermatitídou. Výsledkom je významné zlepšenie stavu pokožky hlavy a obnova jej optimálnej rovnováhy.   Objem: 100ml   Aplikácia: Tonikum sa aplikuje priamo na suchú alebo vlhkú pokožku hlavy a vmasíruje sa. Neoplachujte. Vhodné pre každodenné použitie. Upozornenie: Vyhnite sa kontaktu s očami.  Odporúča sa používať spoločne s Eucerin® DermoCapillaire Krémovým šampónom proti suchým lupinám alebo Gélovým šampónom proti mastným lupinám.  
PDK3821916
ZnačkaEucerin
FTSvlasové tonikum

Pribalový leták EUCERIN DermoCapillaire tonikum proti lupům 100ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu EUCERIN DermoCapillaire tonikum proti lupům 100ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu EUCERIN DermoCapillaire tonikum proti lupům 100ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu