Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

BioGaia Protectis probio.kapky s vitamínem D 10ml

BioGaia Protectis probiotické kapky s vitamínem D jsou pro děti od 2. týdne věku. Obsahují ověřený patentovaný kmen živých bakterií Lactobacillus reuteri Protectis a 400 IU vitamínu D3. Pro spokojené bříško a podporu imunity.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 2078 bodů
Bežná cena: 26.08 € 20.78 € Ušetríte: 5.30 €

BioGaia Protectis s vitamínom D obsahujú overený patentovaný kmeň baktérií Lactobacillus reuteri Protectis® (DSM 17938), ktorý napomáha utvárať a obnoviť prirodzenú rovnováhu v zažívacom trakte. Vitamín D podporuje správnu funkciu imunitného systému detí a prispieva k zdravému rastu a vývoju kostí a zubov detí. Lactobacillus reuteri Protectis je unikátny patentovaný kmeň baktérií pôvodne izolovaný z materského mlieka a je preto pre ľudský organizmus úplne prirodzený. Vďaka tomu BioGaia® preukázateľne podporuje rovnováhu črevnej mikroflóry bábätka. Denná dávka 5 kvapiek pokryje odporúčanú dávku 100 miliónov týchto zdraviu prospešných baktérií a navyše 10 mikrogramov vitamínu D pre podporu správnej funkcie imunitného systému detí a zdravý rast a vývoj kostí a zubov. Neutrálna chuť. Bezpečné pre deti od ukončeného 2. týždňa života.

PDK3844678
VýrobcaBIOGAIA
ZnačkaBioGaia
FTSkapky, sirupy, roztoky
Expirácia30.9.2024
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták BioGaia Protectis probio.kapky s vitamínem D 10ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu BioGaia Protectis probio.kapky s vitamínem D 10ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu BioGaia Protectis probio.kapky s vitamínem D 10ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu