Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

CARMEX Balzám na rty ultra hydr. SPF15 Vanil.4.25g

Unikární receptura balzámu na rty CARMEX uklidňuje, hydratuje, uvolňuje a zvláčnuje rty. Složení balzámu přispívá ke zdravě vypadajícícm rtům. Mentol a další aktivní složky okamžitě prokrvují rty. Ochranný a zklidňující balzám skvělý i na opary.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 346 bodů
3.46 €
Dajte zbohom vysušeným a popraskaným perám, ktoré nielen že nevyzerajú pekne, ale hocikedy sú aj bolestivé. Hojivý balzam Carmex Vanilla SPF15 má bohaté zloženie, ktoré dodáva perám hydratáciu, výživu, pomáha zaceľovať prasklinky a udržuje pery vláčne. Aké benefity poskytuje perám balzam Carmex Vanilla? - má výrazné upokojujúce a hojivé účinky, - hydratuje a zjemňuje pery, - zaceľuje drobné prasklinky a šupinky, - udržuje pery vláčne a pružné, - napomáha pri liečbe oparu, - chráni proti UV žiareniu, - obľúbená vanilková príchuť. Aké sú jeho hlavné ingrediencie? - kakaové maslo - hydratuje a zjemňuje, - gáfor a mentol - prekrvujú pery, majú chladivý účinok, - včelí vosk - chráni proti všejším vplyvom, uzamyká v pleti vlhkosť. Akým spôsobom balzam na pery používať? Balzam aplikujte na pery kedykoľvek počas dňa pred vystavením pier slnku. Vhodný aj ako ochrana proti vetru alebo mrazu. Môžete ho použiť aj pod rúž alebo na rúž pre hydratáciu pier.
PDK3862233
VýrobcaCARMA LABORATORIES
FTSochranné uv

Pribalový leták CARMEX Balzám na rty ultra hydr. SPF15 Vanil.4.25g

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu CARMEX Balzám na rty ultra hydr. SPF15 Vanil.4.25g

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu CARMEX Balzám na rty ultra hydr. SPF15 Vanil.4.25g

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu