Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Eucerin LIPO-BALANCE výživný krém 50ml

Regeneruje a vyživuje pleť.Odstraňuje pocit napjatosti,dlouhodobě chrání pleť před ztrátou hydratace.Unikátní složení posiluje ochrannou vrstvu pleti.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 2373 bodů
23.73 €
Lipo-Balance - Intenzívny výživný krém výživný krém s bohatou textúrou je špeciálne určený pre potreby suchej až veľmi suchej citlivej pleti, ktorá trpí nedostatkom lipidov krém má hutnejší textúru, ale veľmi ľahko sa vstrebáva a nezanecháva mastný film je ideálny ako podklad pod make-up krém Lipo-Balance je nekomedogénny (neupcháva póry), zloženie neobsahuje farbivá, parfumy ani alkohol vhodné od veku 20+ intenzívne vyživuje pleť a navracia jej pružnosť okamžite upokojuje pocit napätia výsledkom pravidelného používania bude pleť hebká, upokojená a dlhodobo chránená pred vysušovaním, pleť zostane príjemne vláčna po celý deň Použitie: Aplikujte ráno a / alebo večer na vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu a ľahko vmasírujte. Vynechajte citlivú oblasť okolo očí.
PDK4005800634079
VýrobcaBEIERSDORF
ZnačkaEucerin
FTSsuchá a citlivá pleť

Pribalový leták Eucerin LIPO-BALANCE výživný krém 50ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Eucerin LIPO-BALANCE výživný krém 50ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Eucerin LIPO-BALANCE výživný krém 50ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu