K správnemu rastu a vývoju dieťaťa prispieva mliečna kaša Sunarka s obsahom mlieka, vyšším podielom ovocia a prirodzeným obsahom starostlivo vybraných obilnín. Sunarka je určená pre zvláštnu výživu detí od ukončeného štvrtého mesiaca a pre obilnú výživu dojčiat. Kaša Sunarka je ľahko stráviteľná, výživná a bez pridaného cukru. Kaša je vyrobená z prírodných surovín, z výberových obilnín a je bohatá na vitamíny a minerálne látky vrátane vitamínu D a vápnika. Svojim vyváženým zložením prispieva k správnemu rastu, vývoju a celkovému pohodliu dieťaťa. Obohaťte svojim deťom jedálniček pri prechode na zmiešanú stravu a doprajte im lahodnú mliečnu chuť kaše Sunarka! Zloženie: Obsahuje vitamín D a vápnik, ktoré sú potrebné u detí pre normálny rast a vývin kostí. Hydrolyzovaná ryžová múka 62%, Následná mliečna dojčenská výživa 32% (odtučnené sušené mlieko, rastlinné oleje (palmový, sójový, kokosový, slnečnicový), demineralizovaná srvátková bielkovina, laktóza, minerálne látky (viď tabuľka), emulgátor: sójový lecitín, vitamíny (C , niacín, E, kyselina pantoténová, B1, B6, A, B2, kyselina listová, K, biotín, D3, B12)), Sušené marhuľovej vločky 3%, Mliečna bielkovina, Minerálne látky (Ca, Fe, Zn), Prírodné aróma , Vitamíny (C, niacín, E, kyselina pantoténová, B2, B6, B1, A, kyselina listová, D3, biotín B12). Obsahuje mlieko, sójový olej a lecitín. Balenie: 225 g Použitie: Príprava je jednoduchá, do sušenej mliečne kaše stačí pridať vodu! Dojčenskú vodu prevarte a potom ju ochlaďte na 50-60 °C. Do hlbšieho taniera nalejte asi 150 ml ochladenej dojčenskej vody. Rozmiešajte 5-6 polievkových lyžíc Sunarky (45 g). Po príprave ihneď podávajte. Kašu nikdy nevarte! Ďalšie dôležité informácie: • Nie je určené ako náhrada stravy • Neprekračujte odporúčané dávkovanie.
Pribalový leták Sunar mléčná kaše meruňková 225g
Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte
Stiahnuť pribalový letákRecenzie produktu Sunar mléčná kaše meruňková 225g
Diskusia k produktu Sunar mléčná kaše meruňková 225g
Potrebujete poradiť?
Neváhajte sa nás opýtať v diskusii