Kozmetika pri inkontinencii

Inkontinenčná kozmetika a pomôcky sú určené na starostlivosť o pokožku osôb trpiacich inkontinenciou, čo je neschopnosť udržať moč alebo stolicu. Táto špeciálna kozmetika a pomôcky pomáhajú udržovať pokožku suchú, zdravú a chránenú pred podráždením.

Značka (0)
  • Hľadám ...
  • Neboli nájdené žiadni výrobcovia
 

Detailný popis jednotlivých typov hygienických produktov používaných pri inkontinencii:

Čistiace prostriedky:

  • Umývacie peny, gély alebo tuhé mydlá sú určené na jemné a účinné čistenie intímnych partií a celého tela. Sú formulované tak, aby pokožku nevysušovali a nepoškodzovali jej ochrannú bariéru.
  • Žinky sú mäkké a jemné obrúsky, ktoré sa používajú na umytie a očistenie intímnych partií. Sú praktické, hygienické a ľahko sa používajú.
  • Jednorazové vlhčené obrúsky sú navrhnuté tak, aby poskytovali rýchlu a jednoduchú hygienu. Sú ošetrené špeciálnymi zložkami, ktoré minimalizujú podráždenie pokožky.

 

Regeneračné prípravky:

Regeneračné krémy a pasty sú určené na obnovu poškodenej pokožky a zlepšenie jej stavu. Obsahujú hydratačné a hojivé zložky, ktoré podporujú regeneráciu a liečbu pokožky.

Ochranná kozmetika:

Oleje, peny alebo krémy slúžia na vytvorenie ochrannej vrstvy na pokožke, ktorá chráni pred vlhkosťou a podráždením. Táto ochranná bariéra je obzvlášť dôležitá, keď je pokožka vystavená dlhodobému kontaktu s močom alebo stolicou.

 

Sudocrem je jedným z osvedčených výrobkov na trhu. Je špeciálne vyvinutá pre aplikáciu pod plienkou a je účinná pri prevencii a liečbe zaparenia a plienovej dermatitídy. Chráni citlivú pokožku a znižuje riziko podráždenia.

 

Kožné problémy, ako sú zaparenie a podráždenie, je možné predísť pravidelnou výmenou inkontinenčných vložiek alebo plienok a častým používaním kúpeľov alebo spŕch. Dôležité je tiež nechať pokožku oddýchnuť na čerstvom vzduchu, čo napomáha znižovať vlhkosť a podporuje jej zdravie. Vyberajte zdravotné pomôcky vhodnej veľkosti a savosti, aby sa minimalizovalo riziko podráždenia a ďalších kožných problémov.

Zapojte sa do nášho vernostného programu